n-view

Tall Tech Web maakt voor jou de ideale website

Wij richten ons op betaalbare websites én op voordelig maatwerk.

Als basis voor onze websites gebruiken wij WordPress. Dit content-management-systeem (CMS) is de meest gebruikte ter wereld. Door jarenlange verfijning staat dit systeem de eindgebruiker toe om zonder technische kennis de website te beheren. Ook is er door een actieve developer-community een enorme selectie aan functionaliteit mogelijk.

Wij hebben WordPress als geen ander in de vingers. Als je eens simpele, strakke website wilt, is deze zo klaar. Maatwerk leveren wij echter ook. Dit levert een unieke website op. Alles – van design (logo, typografie, kleuren) tot functionaliteit (formulieren, portfolio’s, webshops) – is dan exact op jouw wensen afgestemd.

Al onze websites werken soepel op PC’s, laptops, tablets en smartphones.

Portfolio


United Nations International Student Conference of Amsterdam (UNISCA)
UNISCA is een debatvereniging die verbonden is aan de Universiteit van Amsterdam. De website is ontworpen om geïnteresseerden informatie te verschaffen over de conferentie die UNISCA jaarlijks organiseerd. Daarnaast is het mogelijk voor studenten om zich via de website in te schrijven. Voor het bestuur van UNISCA wordt er zo een overzichtelijke database aangelegd van inschrijvingen.

Histomap (bètaversie)
Histomap is een startup-project uit Utrecht. Het team erachter wil het mogelijk maken voor geregistreerde gebruikers om verhalen te vertellen over historische plaatsen in Nederland. Op basis van hun huidige GPS-locatie kunnen ze dan een markering toevoegen op de kaart, die voor iedereen zichtbaar is. De huidige website is zowel een gesloten bètaversie als een 'proof-of-concept'. Op termijn wil Histomap namelijk ondergebracht worden bij een grotere organisatie en de site openstellen voor het algemeen publiek.

Werkwijze

Wij hanteren een beproefde werkwijze, om je zo snel mogelijk een website te leveren die bij jou past.


 • 1. Kennismaking

  Bij de eerste kennismaking drinken we een kop koffie en bespreken we wat jij voor ogen hebt. Wij kunnen dan met je meedenken en je vertellen wat er mogelijk is. Ook kunnen we dan een redelijke inschatting maken van de voor de website benodigde onderdelen en van de tijd die nodig zal zijn om de website te bouwen. Deze kennismaking is kosteloos en vrijblijvend.
 • 2. Offerte

  Na de kennismaking bieden wij jou een uitgebreide offerte aan. Je zit nog nergens aan vast, maar je hebt dan wel een reëler beeld van wat wij je kunnen bieden.
 • 3. Concept

  Een van de eerste stappen die wij zetten is het leveren van een concept. Uit dit concept kun je opmaken hoe de website er ongeveer uit zal zien. Afhankelijk van het project, kan dit concept een filmpje, reeks afbeeldingen, of live preview zijn op onze testserver.
 • 4. Grafisch ontwerp

  Wij kunnen jou een volledige grafisch ontwerp-service bieden. Je kunt zelf bepalen in hoeverre je hiervan gebruikt wilt maken. De service houdt zaken in als logo-ontwerp, kleurenschema's, typografie, fotoselectie en ook de vorm van de site zelf.

  Grafisch ontwerp-concepten leveren we jou in afbeeldingen, gebundeld in een pdf-bestand. Zo kun je een goed beeld krijgen van het uiteindelijke uiterlijk van de website.
 • 5. Ontwikkeling

  Wanneer wij aan de hand van het concept en het grafisch ontwerp groen licht krijgen, gaan we aan de slag. Als we iets substantieels hebben, plaatsen we dit op een testserver. Deze kun je tijdens de ontwikkelingsfase bezoeken. Zo kun je zien hoe we ervoor staan en eventueel feedback geven.

  Tijdens deze fase wordt ook de inhoud op de site geplaatst. Hierbij kun je denken aan teksten, fotomateriaal en interactieve onderdelen. Afhankelijk van je wensen, kun je ofwel teksten en foto's zelf leveren, ofwel er voor kiezen om ons de teksten te laten schrijven en beeldmateriaal te verzamelen.
 • 6. Testfase

  Wanneer de ontwikkelingsfase voltooid is, breekt de testfase aan. In deze fase blijft de website op de testserver staan. In samenspel met jou testen we dan of de website qua design en functionaliteit naar behoren werkt.
 • 6. Lancering en hosting

  Als de website uitgebreid getest is, gaat hij live! Hij is vanaf dit moment toegankelijk voor publiek.

  Als je al een website hebt, kunnen we gebruik maken van jouw huidige hosting-abonnement.

  Wij kunnen echter ook de hosting voor jou regelen. Dan weet je zeker dat je website veilig, snel en soepel toegankelijk is. Voor een extra stap om jouw website nog beter te beveiligen, werken wij samen met het Amerikaanse bedrijf Cloudflare. Hiermee is jouw website extra beveiligd tegen DDOS-aanvallen of kwaadwillende hackers.

  Wij zijn ook in staat email-infrastructuur te creëren met je eigen domeinnaam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medewerker@bedrijf.nl.
 • 7. Nazorg

  Doordat onze websites gebaseerd zijn op WordPress, kun je zelf gemakkelijk nieuwe content toevoegen. Hiervoor leveren wij instructiedocumenten. Desgewenst kunnen we jou ook een workshop geven om met WordPress om te gaan.

  Wij kunnen je ook help met SEO (Search Engine Optimization), om ervoor te zorgen dat jouw website via zoekmachines als Google goed te vinden valt.

  Voor vragen of problemen kun je ons na de lancering altijd mailen of belllen.
Ik heb interesse in een website ▴