Wij hebben veel ervaring met het repareren en onderhouden van technologie

Dit doen wij op een begrijpelijke, persoonlijke en directe manier. Met deze filosofie zijn wij opgericht en succesvol geworden.

Is je laptop kapot en wil je hem laten repareren? Dan ben je hem vaak weken kwijt en heb je geen idee wat er precies met je laptop gebeurt. Wij komen hem bij je ophalen en leggen precies uit wat er aan moet gebeuren. Vervolgens gaan we gelijk aan de bak. Je kunt ons ondertussen altijd appen of mailen om te vragen hoe het ervoor staat. Dit alles doen we voor een klein prijsje, want veel kosten die grote bedrijven maken hebben wij niet.

In tegenstelling tot grote bedrijven, zijn wij ook flexibel. Voor veel problemen die je hebt zijn er namelijk geen standaardoplossingen. Misschien wil je een schone Windows-installatie op je laptop, maar wil je niet alles opnieuw installeren. Bij ons is dit geen probleem. We drinken samen een kopje koffie en gaan rustig af wat je allemaal wilt overzetten. Door onze ruimschootse ervaring kunnen we voldoen aan jouw specifieke wensen.

Wat wij allemaal kunnen fixen

Laptops en PC’s

Voor laptops en PC’s lossen wij zowel hardware- als softwareproblemen op. Bij softwareproblemen kun je denken aan het verwijderen van virussen, het opschonen en versnellen van je computer, het maken van back-ups, of het installeren van software. Bij hardwareproblemen kun je denken aan het vervangen van schermen en toetsenborden, het upgrade van het RAM-geheugen, of een grotere en/of snellere harde schijf in je computer zetten.

Netwerken

Last van langzaam internet? Valt je draadloze verbinding telkens weg? Wij kunnen je netwerk een forse upgrade geven met netwerkapparatuur die ook door grote bedrijven wordt gebruikt. De ervaring leert dat deze apparatuur zó goed werkt, dat het jarenlang en zonder enige tussenkomst supersnel en stabiel blijft functioneren.

Smartphones

Iedereen heeft wel een keer meegemaakt dat een nieuwe telefoon snel traag wordt. Wij zorgen ervoor dat de software weer soepel gaat draaien. Ook fixen we je kapotte scherm, of helpen we je met het overstappen naar een ander besturingssysteem, bijvoorbeeld van iOS naar Android. Zo kun je je WhatsAppjes en foto’s behouden.

Advies

Weet je niet zeker welk internetabonnement je thuis moet nemen? Wil je een nieuwe laptop kopen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Ook voor dit soort zaken kun je ons inschakelen. Wij geven je duidelijk en eerlijk advies over het beste product voor jou.